social image
АРТЕ НОВА дооел започна со работа во март 2008 година и со брзо темпо зазема значајно место на македонскиот пазар. Фирмата постојано се развива и специјализира во проектирањето, изработката и монтажата, главно во сегментот корпусен мебел.
Нашите инженери се висококвалификувани специјалисти од областа на дизајнот, проектирањето, изработката и монтажата на мебел. Нашата цел е да Ви помогнеме да бидете задоволни од тоа како е уреден Вашиот дом.
Ние сме различни од другите за тоа што Ви нудиме самите да го обликувате Вашиот мебел, според димензиите на просторот. Нашата компанија АРТЕ НОВА нуди соработка со архитекти за мебел и уредување на ентериери, од цела Македонија. Прочитај повеќе...
Постојано ги следиме современите текови ентериерното уредување и производството на мебел, со што како иновативна и флексибилна компанија, успеваме максимално да ги доближиме модерното и функционалното, акцентирајќи ја индивидуалноста што најдобро се гледа во нашите кујни, спални, детски и дневни соби, како и големиот број канцеларии и други деловни објекти што ги имаме опремено. Нашите инженери се висококвалификувани специјалисти од областа на дизајнот, проектирањето, изработката и монтажата на мебел, ќе Ви помогнат да бидете задоволни од тоа како е уреден Вашиот дом.
Ви се допаѓа нашата работа?
Контактирајте нѐ, и дозвелете му на нашиот тим да го направи Ваш дом поубаво место
Ние сме различни од другите за тоа што Ви нудиме самите да го обликувате Вашиот мебел, според димензиите на просторот. АРТЕ НОВА нуди соработка со архитекти за мебел и уредување на ентериери, од цела Македонија.
Види повеќе

Ние сме различни од другите за тоа што Ви нудиме самите да го обликувате Вашиот мебел, според димензиите на просторот. Или посетете го нашиот салон и одберете од големиот избор на производи.
Види повеќе
Ние сме различни од другите за тоа што Ви нудиме самите да го обликувате Вашиот мебел, според димензиите на просторот. АРТЕ НОВА нуди соработка со архитекти за мебел и уредување на ентериери, од цела Македонија.
Види повеќе

Ние сме различни од другите за тоа што Ви нудиме самите да го обликувате Вашиот мебел, според димензиите на просторот. Или посетете го нашиот салон и одберете од големиот избор на производи.
Види повеќе