Формулар за контакт

Ве молиме прочитајте ја нашата Политика за приватност и кликнете на копчето погоре за да ја испратите пораката.

Детали за контакт

ТЕЛЕФОН
​+389 (0)71/373 478
+389 (0)33/297 970
+389 (0)33/297 975
АДРЕСА
Ул. Штипски пат бб, 2300 Кочани
Е-ПОШТА
arte_novaa@yahoo.com
СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ