Нашите проекти

Одделението за проектирање и одделението за производство се сместени во нашиот изложбен салон. Постојано ги следиме современите текови ентериерното уредување и производството на мебел, со што како иновативна и флексибилна компанија, успеваме максимално да ги доближиме модерното и функционалното, акцентирајќи ја индивидуалноста што најдобро се гледа во нашите кујни, спални, детски и дневни соби, како и големиот број канцеларии и други деловни објекти што ги имаме опремено. 
Нашите инженери и висококвалификувани специјалисти од областа на дизајнот, проектирањето, изработката и монтажата на мебел, ќе Ви помогнат да бидете задоволни од тоа како е уреден Вашиот дом.
Ви се допаѓа нашата работа?
Контактирајте нѐ, и дозвелете му на нашиот тим да го направи Ваш дом поубаво место

Погледнете го нашето портфолио