Нашите услуги

Компанијата АРТЕ НОВА се занимава со производство на мебел и уредување на ентериери ( кујни, спални соби, детски соби, дневни соби,  канцелариски мебел, опремување на деловни објекти...)
Фирмата постојано се развива и специјализира во проектирањето, изработката и монтажата, главно во сегментот корпусен мебел.
 
На простор од 2000 m², во современа зграда и современи услови за работа, се сместени изложбениот салон, одделението за проектирање и одделението за производство.
Во нашите салони ќе најдете гарнитури, лежаи, детски соби, дневни соби, претсобја, како и бела техника. 
Посетете нѐ во нашиот салон Ул. Штипски пат бб, 2300 Кочани.

ЕНТЕРИЕРНО УРЕДУВАЊЕ

Нашите инженери и висококвалификувани специјалисти од областа на дизајнот, проектирањето, изработката и монтажата на мебел, ќе Ви помогнат да бидете задоволни од тоа како е уреден Вашиот дом.

ИЗРАБОТКА НА МЕБЕЛ

Ние сме различни од другите за тоа што Ви нудиме самите да го обликувате Вашиот мебел, според димензиите на просторот. АРТЕ НОВА нуди соработка со архитекти за мебел и уредување на ентериери, од цела Македонија.

ИЗЛОЖБЕН САЛОН

На простор од 2000 m², во современа зграда и современи услови за работа, се сместени изложбениот салон, одделението за проектирање и одделението за производство. Повелете, посетете нѐ.

ЕНТЕРИЕРНО УРЕДУВАЊЕ

Постојано ги следиме современите текови ентериерното уредување и производството на мебел, со што како иновативна и флексибилна компанија, успеваме максимално да ги доближиме модерното и функционалното, акцентирајќи ја индивидуалноста што најдобро се гледа во нашите кујни, спални, детски и дневни соби, како и големиот број канцеларии и други деловни објекти што ги имаме опремено.

Нашите инженери и висококвалификувани специјалисти од областа на дизајнот, проектирањето, изработката и монтажата на мебел, ќе Ви помогнат да бидете задоволни од тоа како е уреден Вашиот дом.

ИЗРАБОТКА НА МЕБЕЛ

Во АРТЕ НОВА сите што сакат можат сами да си го направите својот мебел. Кај нас ќе ви понудиме првокласната иверка со дебелина од 16мм и 25мм, лесонит од 3мм, пластифициран медијапан со дебелина од 18мм и 30мм, се разбира во различни дезени и бои. На располагање Ви стои и нашата машинска изработка на кривини и форми по Ваша желба, праволиниско и кружно кантирање.
 
Целокупното производство е машинско, користиме исклучиво најсовремени технологии, еколошко чисти и висококвалитетни матерјали. АРТ НОВА постојано ја усовршува производствената линија и се стреми кон врвните светски стандарди и квалитет.

ЕНТЕРИЕРНО УРЕДУВАЊЕ

Постојано ги следиме современите текови ентериерното уредување и производството на мебел, со што како иновативна и флексибилна компанија, успеваме максимално да ги доближиме модерното и функционалното, акцентирајќи ја индивидуалноста што најдобро се гледа во нашите кујни, спални, детски и дневни соби, како и големиот број канцеларии и други деловни објекти што ги имаме опремено.

Нашите инженери и висококвалификувани специјалисти од областа на дизајнот, проектирањето, изработката и монтажата на мебел, ќе Ви помогнат да бидете задоволни од тоа како е уреден Вашиот дом.

ИЗРАБОТКА НА МЕБЕЛ

Во АРТЕ НОВА сите што сакат можат сами да си го направите својот мебел. Кај нас ќе ви понудиме првокласната иверка со дебелина од 16мм и 25мм, лесонит од 3мм, пластифициран медијапан со дебелина од 18мм и 30мм, се разбира во различни дезени и бои. На располагање Ви стои и нашата машинска изработка на кривини и форми по Ваша желба, праволиниско и кружно кантирање.
 
Целокупното производство е машинско, користиме исклучиво најсовремени технологии, еколошко чисти и висококвалитетни матерјали. АРТ НОВА постојано ја усовршува производствената линија и се стреми кон врвните светски стандарди и квалитет.