НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ

Во нашиот салон во Кочани, ќе најдете квалитетен мебел за сите простории во Вашиот дом. Исто така доколку сакате можете сами да си го "креирате" својот мебел со димензии и бои кои одговарат за Вашиот простор, а ние ќе го изработиме за Вас..

АРТ НОВА постојано ја усовршува производствената линија и се стреми кон врвните светски стандарди и квалитет.
Кај нас ќе ви понудиме првокласната иверка со дебелина од 16мм и 25мм, лесонит од 3мм, пластифициран медијапан со дебелина од 18мм и 30мм, се разбира во различни дезени и бои.
Ви се допаѓаат нашите производи?
Посетете нѐ во нашиот салон, или контактирајте нѐ и направете ја Вашата нарачка

Погледнете дел од нашите производи

Гарнитури

ДНЕВНИ СОБИ

Клуб маси


кујни

Трпезариски мебел

Спални соби